KRISSU

9.12.17


Moikka ja tervetuloa blogiini! Olen 25-vuotias jyväskyläläinen opiskelijatyttönen. Opiskelen tällä hetkellä pääaineenani yhteiskuntapolitiikkaa. Lifestyleblogia olen kirjoitellut vuodesta 2011 lähtien ja Unihiekkaa hiuksissa -blogin tarina alkaa 2013 vuoden lopulta. Opiskelujeni ohella rakastan kirjoittaa, valokuvata, matkustaa ja viettää aikaa ihmisten kanssa. Olen etäsuhteessa Ilmatieteen laitoksella työskentelevän fyysikon kanssa ja asun yksiössä Jyväskylän Kekkolassa.

Ihailen vanhaa vintage-tyyliä ja haluaisinkin muuttaa vaatekaappiani tähän suuntaan. Pikku hiljaa olen löytämässä omanlaistani tyyliä pukeutua modernin vanhanaikaisesti. Pidän kovasti luonnosta ja tykkään kuvailla ulkona kaikennäköistä. Ympäristöasiat ovatkin lähellä sydäntäni, minkä vuoksi pyrin elämään mahdollisimman ekologisesti esimerkiksi vähentämällä uusien vaatteiden ostoa, siirtymällä luonnonkosmetiikan käyttäjäksi ja olemalla semivegaani. 

Pidän kovasti TV-sarjojen ja YouTube-videoiden katselusta. Rakastan musiikkia ja tykkään kuunnella artisteja Billy Talentista Pariisin kevääseen ja Twenty One Pilotista Lana Del Rayhyn ja Haloo Helsinkiin. Häärään Plan Internationalin alaisen Mitä-verkoston Jyväskylän paikallisryhmässä viestintintäjuttujen ja tapahtumien järjestämisen parissa. 

Tykkään puuhailla monenlaista, mutta kaipaan myös lepoa ja omaa aikaa, sillä sairastan kilpirauhasen vajaatoimintaa, uniapneaa ja fibromyalgiaa. Haasteista huolimatta yritän pysyä aina mahdollisimman positiivisena!

Kiva kun eksyit tänne, toivottavasti tykkäät blogistani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground