Auringonpilkahdus

8.1.18

Tänä vuonna en tee lupauksia, sillä minulla on ainoastaan yksi tavoite ja se on valmistua tämän kevään aikana. Se tulee vaatimaan hirmuisen määrän työtä, joten olisi kohtuutonta vaatia itseltään kaikkea muutakin sen ohella. Vuodenvaihtumisen kunniaksi viilasin kuitenkin blogia hieman parempaan kuosiin. Vaihdoin taustakuvan neturaalimmaksi harmaaksi ja levensin kuvia. Samalla kävin loppuun vanhojen postausten kuva-asetukset klikkaamalla jokaikisen postauksen kuvan "erittäin suuresta" "alkuperäiseen kokoon". Viimein pitäisi siis olla kaikkien blogin kuvien ajantasalla tämän asian suhteen, joten ehkä ne näyttävät nyt vähän paremmalta.


Samalla kun kävin läpi kuvia poistelin joitakin kuvia, jotka olivat niin huonoja, etten jaksanut katsella niitä enää sekä joitakin postauksia, joissa oli huonolaatuiset kuvat joko siksi että ne olivat liian pieniä tai siksi, että olen ollut surkea kuvaamaan. Lisäksi poistelin joitain postauksia, kun en halua tuottaa kyseisenlaista sisältöä blogiini. Nyt koko blogi on edes vähän tasalaatuisempi, vaikka vieläkin vanhoissa postauksissa on toki ihan surkeita kuvia jäljellä. Hyvää puoli tässä vanhojen postauksen läpikäymisessä on se, että huomaa oikeasti kehittyneensä valokuvaajana. Edelleenkään en väitä olevani hyvä, mutta omalla mittapuullani olen parantunut huimasti.


Nyt on vähän enemmän intoa blogin suhteen, kun sain viilattua tätä edes jonkin verran parempaan kuosiin. Saa vain nähdä, miten tässä keväällä tulee olemaan aika postausten raapusteluun, kun graduahdistus on nyt jo ihan liian korkea. Pitäisi yrittää osata tyhjentää pää kaikista vaanivista ajatuksista esimerkiksi ennen nukkumaanmenoa, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty. Jospa tulisi parempi fiilis, kun saisi edes vähän etenemään tätä urakkaa!


Mitä tykkäät blogin uudesta ulkoasusta? Entäpä näistä eilen napatuista talvikuvista? Tehokasta viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Tykkään tosi paljon tästä ulkoasusta! :) Ihanan selkee ja raikas. Myös tän postauksen kuvat on upeita ja oon samaa mieltä tosta, että on ihanaa nähdä miten on esimerkiks kuvaajana kehittynyt näinä blogivuosina. Tsemppiä alkaneeseen viikkoon ja vuoteen! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kehuista! Sen kyllä huomaa hyvin vanhoja kuvia selaamalla, miten sitä kehittyy, vaikka välillä tuntuu, että aina junnaa samassa kohdassa. :D Hauskaa uutta vuotta sinullekin! ♥

      Poista
  2. Upeat kuvat <3 Ihanaa kun niissä näkyy aurinko <3

    VastaaPoista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground