Blogitiimimme esittelyä

6.7.16

Moikka vaan kaikille! Tuossa jokin aika sitten Moments-blogin Jenny oli perustamassa blogitiimiä ja etsi innokkaita bloggaajia mukaan. Meikähän toki kiinnostui heti ja nyt sitä ollaan mukana kahdeksan neitokaisen muodostamassa bloggaajaporukassa. Meillä on Whatsapp-ryhmä, jossa höpistään kaikennäköistä ja suunnitellaan yhteisiä postauksia. Tiimin tavoitteena on siis julkaista kerran kuussa postaus yhteisesti päätetyllä teemalla. Tiimi on mahtava juttu, sillä sen avulla pääsee tutustumaan muihin bloggaajiin ja saa kollegoilta motivaatiota bloggaamiseen postausideoiden muodossa. Minä vain olen heti rikkomassa sääntöjä myöhästyneellä postauksellani, mutta myöhemmin kuulette syyn, miksen ollut viime lauantaina läppärin äärellä.

Haluan tässä postauksessa kiittää Jennyä mahtavasta ideasta ja toivottaa blogitiimin kautta tiensä tänne löytäneet tervetulleeksi blogiini! Vietetään mukavia hetkiä yhdessä!

AnsKiss-blogia kirjoittaa 19-vuotias Anniina. Hänen blogissaan on tunnelmallisia kuvia ja pidän kovasti hänen leppoisasta kirjoitustyylistään. 
A Reason To Live -blogia kirjoittaa 21-vuotias Sini. Hän on tällä hetkellä au pairina Tukholmassa, joten blogista löytyy juttua siihen liittyen. Sinin kirjoitustyyli on raikkaan rehellinen, minkä lisäksi löytyy kevyempiä kosmetiikka- ja ostospostauksia.

Turkoosi vadelma -blogia kirjoittaa 22-vuotiaan Jenna. Pirtsakan tytön blogista löytyy lifestyleteemojen lisäksi juttua opiskelijaelämästä, mikä on toki kovasti meikän mieleen.

20-vuotias Jonna Hällström on juuri aloittanut bloggaamisen puhtaalta pöydältä ja odottelen kovasti hänen tekstejään. Blogin ulkoasu on ihanan raikas ja houkuttelee lukemaan. Jonna on kunnon reissunainen, jolla on myös sana hallussa. 

19-vuotiaan Heli Annikan blogista löytyy juttua kosmetiikasta, ostoksista ja terveellisemmän elämäntavan tavoittelusta. Shoppailuhaaveiden lisäksi Heli kertoo arkielämästään Snapchat-kuvien kautta. Tyttö asuu Jyväskylässä, joten blogista voi löytyä myös tuttuja maisemia!
19-vuotiaan Paulan blogi on oikein monipuolinen kattaus ostoksia, videoita ja syvällisempiä juttuja Snapchat-kuvia unohtamatta. 

Moments-blogia kirjoittaa suloinen 19-vuotias Jenny, jota saamme kiittää koko blogitiimin aloittamisesta. Jenny on todella taitava luontokuvaaja, mikä on toki kovasti meikän mieleen.

Odottelen innolla, mitä blogitiimimme tuo tullessaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground