DIY: kiitollisuuspäiväkirja | Tammikuun kiitollisuuksia

2.2.16

Ennen vuodenvaihdetta tehdyllä Oulun ostosreissulla ostin Tokmannilta pinkin vihkon. Siitä oli määrä tulla minun kiitollisuuspäiväkirjani. Tavoitteena on siis kirjoittaa mahdollisimman monena iltana kymmenen positiivista asiaa kyseisestä päivästä.


En halunnut vihkon kansien olevan paljaat pinkit, joten päätin raapustella jonkinlaista koristetta etukanteen. Googlettelin inspiraation aiheita ja selailin erilaisia piirroskuvia, minkä myötä alkoi hahmottua piirrokseni muoto.


Halusin kuvaan tekstin "kiitollisuuspäiväkirja", joten tuollainen koristeltu laatikko oli mielestäni hyvä idea. Ympärillä oleviin kuvioihin hain mallia kuvista ja osan piirtelin vain omasta päästä. Alkuun piirsin kuvaa lyijykynällä ja sitä mukaa vahvistin tussilla, mitä pidemmälle etenin. Lopulta leikkasin kuvan irti ja kiinnitin sen kontaktimuovilla vihkon kanteen.


Tälläinen lopputuloksesta sitten tuli. Nyt on koristeltu kansi vihkolla. Minä en mikään mestaripiirtäjä tai -askartelija ole, joten tuosta tuli mielestäni ihan hauska. Kiva muutenkin, että on vähän sellainen itse tehdyn näköinen, sellainen se kun onkin.


Ajattelin tänä vuonna nostaa blogiin esille joka kuukausi jotakin kiitollisuuspäiväkirjastani. Näin ollen tulee tännekin koottua monien muiden bloggareiden tavoin niitä pieniä arkisia asioita, jotka tekevät ihmisestä onnellisen.

TAMMIKUUN KIITOLLISUUKSIA
❤ Tacoja aamupalaksi ❤ SpeedRunners-hetki Antin, Villen ja Joelin kanssa ❤ Pääsi sisälle lämpimään ❤ Jaksoin käydä lenkillä ja salilla ❤ Tehtiin banaani-omenalettuja ❤ Saatiin pakattua tavarat ja tuotua Jyväskylään ❤ Kynttilät lämmittää ❤ Saatiin Xbox meille käyttöön ❤ Minulla ja Antilla on toisemme auttamassa kun on kipeä ❤ Ihanat blogit, joista saa inspiraatiota ❤ Omat marjat pakkasessa ❤ YKP:n jälleennäkeminen ❤ Sain luettua ympäristötaloustieteen diat ❤ Selätin makeanhimon ❤ Patterit toimii ❤ Keksin lisätä suolaa ja limemehua veteen ❤ Sain eilen hyvää palautetta kirjoittamastani tiivistelmästä ❤ Downton Abbeyta on vielä paljon jäljellä ❤ Antti teki ruokaa ❤ Keittiö on siisti ❤ Tilasin kolme pizzaa ❤ Amelie oli kiva leffa ❤ Tänään paistoi aurinko ❤

Vaikka välillä kuinka ottaisi päähän, elämä on aika hyvää.

2 kommenttia:

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground