Syntymäpäivä

8.11.15

Huhh. Eilen oli mun syntymäpäivä ja mittari näyttää nyt 23 vuotta. Päivä oli melkoisen touhukas, sillä heräsimme puoli yhdeksän aikaan ja aamulekottelujen ja aamupalan jälkeen aloimme pistää kämppää kuntoon. Minä ja Antti ei olla mitään himosiivojia tai tiptop-ihmisiä ja pystymme elämään melkoisessakin kaaoksessa, joten sitten kun aletaan siivoamaan, se on vähän suurempi projekti. Juhlia varten kun halusin kaiken olevan erityisen siistiä ja hyvässä järjestyksessä. Aloitin järkkäilyn jo perjantaina ja eilinen päivä kului tiiviisti siivoamisen, jouluvalojen asentamisen ja ruoanlaiton parissa.


Viiden aikaan saapuivat vieraat ja ilta kului mukavasti tarjoiluja syöden, boolia naukkaillen ja jutellen kaikesta mahdollisesta. Kymmenen ja yhdentoista välillä siirryimme keskustaan Mustaan Kynnykseen katsomaan Tiisua. Keikka oli aivan mahtava ja alkuun skeptisemmin Tiisuun suhtautuneetkin lämpesivät keikan myötä bändille täysin. Menoa ja meininkiä ei ainakaan puuttunut ja tuttujen biisien sanoitukset osattiin ulkoa. Laulaja kiipeili katossa ja hyppäsi yleisön sekaan. Huhhuh. Keikan jälkeen kävimme syömässä Taikurissa ja lähdimme kotiin nukkumaan.


Tämä päivä on kulunut rauhallisemmissa merkeissä kotona lepäillen ja eilisen ruokia syöden. Iltapäivällä katsottiin Sharknado-elokuva, joka oli aikamoisen surkea, mutta hyvät naurut siitä ainakin irtosi. Lahjoja olen myös ihastellut, sain kielloista huolimata taas niin paljon kaikkea. Vehnätyyny, hierontalaite, zombi-noppapeli, tulppaaneja, kasvonaamio, lautasliinoja, suihkusaippuoita ja muita voiteita sekä karkkeja. Lisäksi sain pienen ja ison skumppapullon, valkoviinin sekä Jallupullon, kun eräs Antin kavereista luuli tulleensa Antin synttäreille. Itselleni kun Jaloviina ei erityisemmin maistu, päätin käyttää pullon hyvin ja jakaa sen vieraiden kesken. Karkkeja taas on tuhottu tänään suhteellisen tehokkaasti.

Sellainen oli eilinen syntymäpäiväni. Huomenna alkaa yhdeksältä luento ja esitelmän tekeminen ja tentteihin lukeminen odottavat nurkan takana eli paluu arkeen koittaa. Hauskaa loppuviikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground