Haloo Helsinki!

19.10.15


Lähdimme siis viime torstaina Antin kanssa jo toista kertaa muutaman viikon sisällä Helsinkiin. Tällä kertaa emme menneet pääkaupunkiin pin-up -juttujen takia, vaan meillä oli mukanamme keväällä ostetut Haloo Helsingin areenakeikan liput.


Saavuimme torstaina niin myöhään, ettemme jaksaneet tehdä muuta kuin käydä Kampin K-Supermarketista hakemassa ruokaa, minkä jälkeen suuntasimme Antin siskon kämpille, jossa majoittuduimme reissun ajan.


Perjantaina lähdimme ensitöiksemme Arabiaan, sillä Antti oli ostanut Facebookin nörttikirppikseltä jotain kirjoja ja kävimme noutamassa ne sieltä. Kirjojenhakureissun jälkeen lähdimme kikkailemaan busseilla ja Antin ansiosta löysimme tiemme Itäkeskukseen. Siellä shoppailtuamme hyppäsimme metroon ja menimme syömään aivan mahtavaan ruokapaikkaan, Hämeentien Bar Loosisteriin.


Sisustus oli hieno ja saimme molemmat mieleiset purilaiset. Antti tulisen ja lihaisan burgerin ja minä gluteenittoman ja vegaanin. Oli todella maittavaa ja nautimme paikan tunnelmasta. Ruoan jälkeen poikkesimme oluthuoneella, minkä jälkeen oli päiväunien aika.


Hartwall Areenalla olimme noin varttia vaille kuusi eli 45 minuuttia ennen ovien avaamista. Saimmekin ihan älyttömän hyvät paikat, olimme toisessa rivissä. Keikka oli yhtä parhautta. Se kesti yli kaksi tuntia ja saimme kuulla melkein kaikki kahden uudemman levyn biisit, pari vanhempaa hittiä ja yllätysvetona coverin Mokoman biisistä Kuu saa valonsa auringolta. Esityksessä nähtiin lyhyehköjä videoita, joiden aikana bändiläiset kävivät vaihtamassa vaatteita. Tunnelmat siirtyivät hartaasta viulujen komppaamasta Kevyempi kantaa kappaleesta Haloo Helsinkiin, jonka aikana kaikki riehuivat ihan kunnolla. Lisäksi Elli piti kiitospuheen faneilleen, jotka lähettävät bändille kirjeitä ja kertovat niissä omasta elämästään. Kyyneleethän siinä vaiheessa valuivat ihan valtoimenaan. Kuinka ihania ihmisiä nuo Haloot ovatkaan suosiostaan huolimatta!


Keikan jälkeen olimme ihan täpinöissämme, joten emme voineet lähteä nukkumaan, vaan suuntasimme keskustaan lasillisille. Nautimme Teerenpelissä luomusiiderit ja -oluet ja käväisimme Henry's Pubissa toisilla, mutta siinä vaiheessa nämä vanhukset olivat siinä kunnossa, että piti lähteä kämpille tutimaan.


Lauantaina nukuimme pitkään, söimme, laitoimme kämpän kuntoon ja otimme tavarat mukaan. Kävimme Senaatintorilla kuvailemassa ja istuskelemassa, minkä jälkeen kävimme kuolaamassa Lautapelit.fi-kaupan tarjontaa. Olin niin vähällä ostaa jotakin, lähinnä Catanin lisäosat houkuttelivat, mutta sain hillittyä itseni.


Ennen bussiin menoa haimme Picnicistä evästä ja minä sain neljällä eurolla kaksi kuivaa gluteenitonta leipäpalaa, joiden välissä oli salaattia, tomaattia ja juustoa. Saihan sillä siirrettyä vähän nälkää, mutta ei todellakaan neljän euron arvoinen. Nyyh, hyvästi Picnicin patongit jälleen kerran.


Jyväskylään saavuttuamme kävimme hakemassa Taikurista iltapalaa. Rojahdimme sohvalle katsomaan Modern Familya tyytyväisinä siitä, että olimme taas kotona. Reissussa on aina kivaa, mutta niin on kotiinpaluukin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground