Kivoja uutukaisia

11.5.14

Pitkään aikaan ei ole tullut blogin puolella esiteltyä uusia hankintoja, joten onhan se jo aikakin. Kaikki eivät enää uuden uutukaisia ole, mutta kivoja juttuja kaikki yhtä lailla!


Tämä on ehkä kaunein näkemäni laukku ikinä. Kun jonain alkukevään iltana opiskelupäivän päätteeksi mentiin kämppiksen kanssa pyörimään keskustaan ja näin rullaportaisiin asti asusteliike Plicon hyllyllä kysiesen sinisen laukun, mut oli samantien myyty. Menin innoissani katsomaan tuota ihmetystä ja niinhän myyjän ja kämppiksen yllyttämänä ostin tuon uniikkikappaleen kolmenkympin hintaan. Ja olen erittäin tyytyväinen.


Tämä on ehdottomasti vuoden paras ostos. Uusi puhelin, jossa on Android eli toisin sanoen mullakin on viimein INSTAGRAM. Haaveilin uudesta installisesta puhelimesta pitkään, mutta kun Lumia toimi, en raaskinut ostaa uutta puhelinta. Sitten kun Lumiasta lakkasi äänet kuulumasta eli soittaminen muuttui yksinpuheluksi, oli lupa hommata uusi. Gigantista sitten valikoitui tämä Huawei. Olen ollut ihan haltioissani tästä. Varoituksen sana siis, jatkossa täälläkin tulee näkymään Insta-kuvia!


Eilen seikkailtiin äipän kanssa keskustassa ja mami meni ale-kylttien perässä Top-Sportille. Sieltä sitten lähti molemmile matkaan seitsemän euron tennarit, äipälle mustat ja mulle pinkit. En vielä tiedä tykkäänkö noista neonkeltaisista nauhoista vai en. Ainakin ne on pirtsakan väriset kesää varten. Ehkä mä opin tykkäämään niistä ja pukeuden kesällä muutenkin hieman värikkäämmin. :)

2 kommenttia:

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground